Terapi

Anledningarna till att gå i terapi kan vara många. Kanske känner du att du behöver bryta gamla mönster som inte tjänar dig längre? Eller behöver stöd i en svår period i ditt liv? Kanske en känsla av att livet borde erbjuda något mer har börjat gnaga i dig, eller att du upplever en längtan efter att vara dig själv fullt ut?

Själv valde jag att börja i psykosyntesterapi på grund av stress, relationsproblem och en smygande känsla av att livet inte längre kändes meningsfullt. Redan under första sessionen kände jag att det var helt rätt metod för mig, mycket p g a terapeutens värme och känslan jag fick av att hon verkligen ville finnas där som min ledsagare. Dessutom erbjöd psykosyntesen olika typer av övningar där jag fick möjlighet att komma åt mer djupliggande mönster och där fokus inte bara låg på problem och hinder utan även den inneboende potentialen. Jag fick möjlighet att förstå hur min uppväxt påverkat mig till den jag är idag, och också möjlighet att tydligt formulera hur jag ville att mitt liv skulle se ut i framtiden.

Psykosyntesen utgår ifrån att man i grunden är frisk och har alla svaren inom sig. Att gå i terapi innebär att man ledsagas att hitta dessa svar och att därigenom kunna hitta hem till sig själv.

Välkommen att boka ett första möte!

/Nina

Tel nr 0739-800232

sjalaverket@gmail.com